Gadgeten innehöll ett fel

20090702

Pinsamt, pinsammare. pinsamast

Det är pinsamt: "Riksdagspartierna går till attack mot Piratpartiet efter Expressens avslöjande om kopplingarna till porrkungen Carl Serung.
- Jag känner vämjelse, säger Mona Sahlin.
- Det är pinsamt, säger Lars Ohly."(Hittat via Knuff.)Här lånar sig alltså två partiledare till Expressens osmakliga kampanj mot Piratpartiet med fokus på Henrik Alexandersson. Jag vet faktiskt inte riktigt vad som är pinsammast - Ohly som tycker att det är pinsamt (och det är inte Expressens kampanj han syftar på), Mona Sahlins vämjelse (sexualneurotiker eller?) eller Expressens kampanj. En kampanj som för övrigt Daniel Ahlsén verkar stödja.

HAX, som Alexandersson ofta kallas, har redan "förklarat" sig på ett utmärkt sätt på Newsmill och också kommenterat på egna bloggen. Sånt här stärker förstås ytterligare stödet för den frihetskamp som man ändå får säga bedrivs av Piratpartiet. Skulle man följa Sahlins resonemang så skall alltså en person som stått bakom en kamera för mer än 10 år sedan när något Sahlin ogillar filmas beläggas med yrkesförbud - det är så fruktansvärt obegåvat så jag hoppas att Expressen felciterat henne.

Bland andra Kjellberg har kommenterat detsamma.

7 kommentarer:

 1. Dumt, dumt, dumt (och jag menar förstås Lars och Mona) ...

  SvaraRadera
 2. En väldigt liten fråga men så oerhört korkat!!!!!!

  SvaraRadera
 3. Framförallt är det givetvis inte en fråga som man som partiledare ens borde reflektera över att ge en personlig kommentar på. Det finns tillfällen då ingen kommentar är den bästa kommentaren...

  SvaraRadera
 4. Man slutar aldrig förvånas över hyckleriet hos den sittande makten.

  Man baxnar! Nu får det fan vara nog? Eller?
  Seriöst Mona & Ohly, har ni inget annat att greppa efter?

  Patetiskt!
  Gör er läxa och tänk efter!

  +1 på denna artikeln!

  SvaraRadera
 5. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 6. "Jag skulle inte välja en sådan medarbetare. Det tycker jag inte att Piratpartiet borde göra heller."

  Är det bara jag som finner Monas uttalande otroligt ironiskt? Hon är ju inte precis känd för att sakna skelett i garderoben...

  SvaraRadera
 7. Catti, visst borde de avstått från att kommentera men nu avslöjas ju hur de tänker genom att de faktiskt gör just det. Det avslöjar analyskapaciteten rätt väl tyvärr - alltså både att de kommenterar och hur.

  SvaraRadera

Även om det förstås är tillåtet att lämna anonyma kommentarer så uppskattar jag om du anger namn i där för avsett fält.