20100531

Följer livesändningen från Ship for Gaza

Canli Yayin: "

Watch live streaming video from insaniyardim at livestream.com
"

Konvojen tycks - vid första konfrontation med den israeliska flottan - valt att väja undan, möjligen i inväntan på morgondagen. Särskilt överraskande kan ju knappast den israeliska reaktionen kommit (även om Mattias Gardell uttryckte just sådan förvåning i livesändningen). 之乎者也 skriver utmärkt om sakfrågan under rubriken خيبر خيبر يايهود جيش محمد سيعود.

Det är tveklöst så att Israel avser att långsamt utrota palestinierna och ta hela deras mark i beslag genom bosättningspolitik, oavsett kontinuerliga internationella protester. Det är därför den israeliska reaktionen mot en solidaritetskonvoj är av hårdfört militärt slag. Det är den enda metod Israel har i sin arsenal, eftersom man inte har argumenten på sin sida och inte begriper den mjuka styrkans politik.

Israel är en skamfläck för mänskligheten och en varböld i den västliga intressesfären, tyvärr som ett resultat av en annan långvarig historisk varböld av kristnazistisk antisemitism i västerlandet – man valde helt fel lösning genom att pracka på araberna ett land man inte vill ha. Man skulle gett judarna Bayern eller Grönland istället, det hade varit rättvist för alla parter.


1 kommentar:

  1. Israel gav araberna Gaza, judar tvångsdeporterade judar, från Gaza.Som tack fick man ett raket regn, vilket man har än i dag.Prata med en arab lr Iranier så fattar du vilket hat de har.Ship to gaza är ren ONDSKA!

    SvaraRadera

Även om det förstås är tillåtet att lämna anonyma kommentarer så uppskattar jag om du anger namn i där för avsett fält.