20100203

Jag bär på ett rasande kvinnohat

När ska vi erkänna att polischefen bara är som andra män: "Alla år av hårdnackat jämställdhetsarbete har skapat en enorm klyfta mellan hjärta och regelbok hos många män. När det glappet kollapsar så ser vi fulheten. Den jämställde mannens helgsysslor, porrsurfande, barntrålande. Och vi förnimmer ett rasande kvinnohat i Sverige."

Det är väl bara att acceptera - man är porrsurfande, barntrålande kvinnohatande, precis som alla andra män. Slår min fru, förgripit mig på mina barn och utövar rituell sex. För så ser ju verkligheten ut om man får tro sociologiprofessorn Eva Lundgren. Det är väl därför bara att beklaga att man inte inbjudits till ett (av alla för det måste ju finnas många för att rymma alla oss män) de hemliga sexnätverken som Jenny Westerstrand tipsar om.

Antar att Lundgren och Westerstrand av Karin Eder-Ekman räknas till gruppen radikalfeminister. Utöver att de således kan förse oss med sanningar som gäller alla män så har de också ett imponerande "trackrecord", nämligen...
sanningen är ju att rätt många svenska självklarheter aldrig hade kommit till stånd utan ideologisk input från just radikalfeminismen: kvinnors rösträtt, rätt till utbildning, en utbyggd barnomsorg, föräldraförsäkringen, u name it


Om vi män som kollektiv går och bär på ett "rasande kvinnohat" så kan man ju inte låta bli att undra vad ovan nämnda kvinnor bär på.

2 kommentarer:

  1. Peter!

    Ja, om det existerar ett dolt kvinnorförakt i samhället så är det väl ingenting mot dessa kvinnors öppna manförakt!

    http://medborgarperspektiv.blogspot.com/2010/02/dolt-kvinnoforakt-och-oppet-mansforakt.html

    SvaraRadera

Även om det förstås är tillåtet att lämna anonyma kommentarer så uppskattar jag om du anger namn i där för avsett fält.