20091219

Saltsjötorget - hur f-n tänker man

Jag har ju anledning att betrakta Saltsjötorget i Södertälje tämligen regelbundet (från Kantro Store-perspektiv). Under 2008 och 2009 har det pågått arbeten på torget, först var det bussgatan framför hotellet och i år var det själva torget. Båda jobben har blockerat torget och förstås de butiker som ligger där (till men för synligheten alldelses uppenbart). Att dessa arbeten tagit 5-6 månader i anspråk varje gång börjar kännas lätt patetiskt, inte minst som man nu inte ens fått torget färdigt innan snön började falla. Dock var det färdigt såpass att det började se trevligt ut och folk började hitta hit. Vad händer då bara några dagar före jul?

Jo då börjar man använda torget som upplag igen, denna gång för sand/grus. Det är ju helt j-a otroligt.

Sett genom Kantros skyltfönster:

IMG_0063_2.jpg


Sett från entrén:

IMG_0060_2.jpg


Sen verkar någon tycka att det är en bra idé att lägga upp en stor snöhög framför entrén åt Järnagatan till (säkert bara för att försäkra sig om att ingen från andra sidan gatan skal se att det är öppet):

IMG_0062_2.jpg


Visst vet jag att företagare brukar klaga på kommunen men att det finns så många tanklösa tjänstemän hade jag ingen aning om och då är förstås det ovan illustrerade bara "småsaker".

1 kommentar:

  1. Måste dock ge en eloge till "någon" som faktiskt sett till att snöhögen utanför entrén numera tas bort.

    SvaraRadera

Även om det förstås är tillåtet att lämna anonyma kommentarer så uppskattar jag om du anger namn i där för avsett fält.