20090813

FREEDOM NOT FEAR 2009

n120160512471_9950.jpg

Facebook | FREEDOM NOT FEAR 2009 - INTERNATIONELL AKTIONSDAG: "Demokrati, frihet, integritet, samt mänskliga fri- och rättigheter i den digitala samtiden"





"Freedom Not Fear är en internationell aktionsdag som genomförs den 12 september i ett stort antal huvudstäder runtom i världen. Aktionen riktar sig mot den massövervakning som allt fler länder inför gentemot sina egna medborgare.

Demonstrationen är sampolitisk, vilket innebär att alla som känner ett missnöje mot det övervakningssamhälle som Sverige och den övriga västvärlden håller på att utvecklas till är välkomna att delta. På agendan den 12 september på Sergels Torg bjuder vi på en blandning av politiska tal och musikuppträdanden. Vi hoppas även kunna erbjuda konst- och fotoutställningar skapade av konstnärer runt om i landet under en eller ett par veckor i anslutning till aktionsdagen. Målet är att ge en tilltalande blandning i ett arrangemang som tillsammans skapar en fredlig demonstration mot vårt nya övervakningssverige."


Nu är det väl dags att visa att vi kan mobilisera lite i denna kanske den viktigaste demokratifrågan i vår tid. bannerstorebror.jpg

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Även om det förstås är tillåtet att lämna anonyma kommentarer så uppskattar jag om du anger namn i där för avsett fält.