Gadgeten innehöll ett fel

20090202

Nationalsocialisterna folkpartisterna

Nationalsocialisterna folkpartisterna (Blogge Bloggelito - regeringsblogg): "Det viktiga är inte att man tillägnar sig ett visst ämne på bästa sätt, utan att man undervisas i ämnet på svenska språket. Det menar i alla fall de nationalromantiska lightsocialistiska folkpartisterna, som tycks sjunka allt djupare ner i det nationalistiska träsket. Tidigare har man föreslagit en obligatorisk litteraturkanon för skolan, väsentligen på svensk, kristen och västerländsk grund, liksom man har agiterat för obligatoriska språktest för invandrare som krav för medborgarskap, bland mycket annat. Med stridspittrunkaren och rottingmajoren Björklund vid rodret har folkpartiet verkligen en Führer som ger den där slutliga knorren över ett renodlat fascistiskt parti med socialkonservativa värderingar, även om majoren själv inte är helt förtjust i förslaget.

Kolleger i alliansregimen dömer med rätta ut tilltaget, och såväl media som bloggare hakar på i kritiken. Som liberal kan man förstås undra när folkpartiet ska återfå markkontakten – kritiken mot idiotförslagen och batongliberalismen är inte särskilt ny utan är en följetong sedan flera år tillbaka. Finns dessa politiker någonsin i verkligheten?"(Hittat via knuff.)Min yngsta dotter ställde för några år sedan mig inför en mycket svår fråga. Hon hade via skolan tagit del av forskningen kring betygssättning och undrade med anledning av något Björklundskt utspel i den frågan om inte politiker var tvungna att basera sina förslag på fakta, på forskningsreultat.

Vi vet ju alla att så inte är fallet men hur förklarar men det för en 12-åring som just lärt sig något?

Nåväl, kan konstatera att Christer Nylander och hans kamrater är ett lysande exempel på att det är möjligt att lägga förslag inom politiken som inte bara trotsar beprövad erfarenhet och forskning utan också all logik.

2 kommentarer:

  1. Och trots att det inte fins fler människor kvar av den sedan länge spårlöst försvunna indianstammen "The Red Paint People" så kräver jag att en undervisning i deras eget hemspråk genast inleds och för alla andra också för den delen så blir det som Babels Torn till sist.Ingen förstår något överhuvudtaget längre.IQ,n är ju redan avlägsnad hos ett flertal så varför då inte språket med när det är viktigast att lära sig ett språk som inte talas i landet man nu bor i !?.

    Pelle

    SvaraRadera
  2. Pelle, jag tror det snarare är rövarspråket du borde hålla dig till.

    SvaraRadera

Även om det förstås är tillåtet att lämna anonyma kommentarer så uppskattar jag om du anger namn i där för avsett fält.