20110216

Förlorar alltmer tilltro till processen

Omstart efter S-kris kräver mer: "I rapporten finns alltså en del tänkvärt, en del som oroar, få spetsiga politiska förslag, men en organisatorisk att göra-lista. Återstår en ny partiledare och en partiledning som kan, vill och inte minst orkar ta kommandot och verkligen göra något åt saken.

"

Det är väl ett parti som inte så mycket funderar på personliga egenskaper och organisatoriska frågor utan istället med kraft ägnar sig åt att formulera politik som funkar, som faktiskt kan göra vårt samhälle givet dagens förutsättningar till ett bättre samhälle som behövs.

Nu väljer alltså arbetarekommunerna sina representanter till kongressen utan att ha en aning om vilken hållning dessa representanter har i förhållande till denna rapport, i förhållande till ännu ej kända förslag till partiledare/ledning. Patetiskt. Vad kan vi hoppas på blir resultatet av denna process?


Technorati Tags:
, ,


2 kommentarer:

  1. Det är en lång resa vi har. Jag känner ändå optimism efter ha lyssnat på gruppen som redovisade sitt uppdrag i går. Det känns som att staka upp en rågång i skogen. En led att följa till den soliga öppna platsen.

    SvaraRadera
  2. Allt skulle upp på bordet ... men det blev ändå en jäkla selektion. Krisnissarna var ganska strategiska. Kanske har de nån egen framtida s-karriär att tänka på?

    Det där med möjlig skattehöjning har fått jättestor spridning. Skall vi höja skatterna igen så kommer vi att förlora ännu mer. Trist. Bosse

    SvaraRadera

Även om det förstås är tillåtet att lämna anonyma kommentarer så uppskattar jag om du anger namn i där för avsett fält.