Gadgeten innehöll ett fel

20090128

Aftonbladet utrustar alla anställda med iPhone

Aftonbladet: Därför ger vi alla anställda en iPhone: Förslaget att ge alla anställda en iPhone dök upp som en vild idé på en utställning i höstas. Det berättade Oscar Edholm och Erik Hjelmstedt från Aftonbladet.

Diskussionen efter den utställningen gick ut på att man måste starta med att utveckla sig själva. Därför hamnade man i förslaget att ge alla en iPhone och då menar man verkligen alla. Från vd till vaktmästare. Syftet är att få alla i företaget att se nya möjligheter, vare sig man jobbar med tidning, webb, mobila tjänster eler något annat.

“iPhone är en strategisk och spännande plattform att jobba med och vi ser redan nu att detta är den telefon som används mest för att surfa till vår mobilsajt. Av trafiken till Aftonbladets mobil-webb kommer 30 procent från iPhone och 20 procent från iPod.”(Hittat via iLove.)Även om man kanske inte alltid är så imponerad av innehållet i produkten Aftonbladet så är det väl ingen tvekan om att de ligger mycket långt fram när det gäller att utnyttja alla de kanaler som nätet erbjuder (särskilt om man jämför med LT). Att de också förstått möjligheterna med iPhone förvånar inte. Undrar när min arbetsgivare är mogen för ett sådant beslut?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Även om det förstås är tillåtet att lämna anonyma kommentarer så uppskattar jag om du anger namn i där för avsett fält.