20110314

Kleins radarpar

Helle Kleins blogg: "Det känns riktigt roligt med radarparet Juholt-Jämtin"

Vi har haft en sanslöst "märklig" process av partiledningsfrågan. När valberedningen under Berit Andnors ledning sent omsider presenterar ett förslag kunde man ju vänta sig en lite avvaktande hållning från de flesta. Icke så - Helle Klein, som väl talar efter gudomlig konsultation, ser redan ett radarpar - suck!


Technorati Tags:
, , , ,


3 kommentarer:

  1. Ju högre man klamrar sig fast desto längre blir fallet. Det återstår mycket innan vi har en stabil ledning med återställt förtroende efter valberedningsfarsen. Och ganska snart lär vi fronderarna på marsch igen. Det blev nog inte riktigt så som de trodde. Den enda förnyelse paretiet behöver nu är en återgång till 70-talet som en tongivande ideolog uttryckte det. Nöff.

    SvaraRadera
  2. Men är det inte märkligt stt verklighetskontakten är så otroligt frånvarande hos så många?

    SvaraRadera
  3. Peter, vi står inför ett omval här i Västra Götaland och det är fullkomligt klart att Juholt-effekten har inneburit att lyssnandet utåt har i ännu högre grad ersatts av ett självbekräftande skrockande inåt. Det verkar som om vi inte har tid att stoppa upp och reflektera längre. Rör vi på oss så lever vi, verkar vara devisen.

    SvaraRadera

Även om det förstås är tillåtet att lämna anonyma kommentarer så uppskattar jag om du anger namn i där för avsett fält.